dijous, 7 de juny del 2012

Al Juny: festa i lluita per l'escola pública

Ens queden unes dues setmanes per a acabar el curs acadèmic en un any plagat de retallades i mobilitzacions.


Aquests dies anem a tenir una sèrie d'activitats on fer avaluació del procés de lluita viscut, fer celebració per la defensa de l'escola pública i planificar l'inici del curs que ve.



Com ja comentem en una entrada anterior del blog, les iniciatives no s'esgoten. De nou fem una recapitulació en les comarques, localitats i zones on sóc permanent sindical:



- Durant diversos dies de les següents setmanes de Juny he convocat Assemblees de la FE CCOO en diversos centres educatius de Torrent, Massamagrell, Almàssera, Godella i València ciutat.

- El divendres 8 de Juny està prevista la constitució de la Plataforma per l’Escola Pública de l'Horta Nord a Alboraia a les 18h.


- El dimarts 12 de Juny està prevista una Assemblea per l'escola pública en la localitat de Meliana organitzada per un grup de mestres i professors actius de la localitat a la qual està convocada la ciutadania del poble.


- El Dijous 14 de Juny a les 19h Manifestació a Torrent convocada per la Plataforma de la localitat.

- El mateix Dijous 14 de Juny de 18 a 20h en el barri de la Malva-rosa, se celebrarà la Festa per l'escola pública com ja es ve fent en els dos anteriors cursos en aquest barri combatiu, convocada per la Coordinadora d'Educació de la Malva.

- El Dissabte 16 de Juny se celebrarà una reunió estatal de les Plataformes per l'escola pública que funcionen des de fa temps o que s'han constituït durant aquest intens curs. A Madrid.


- El Diumenge 17 la Plataforma en Defensa de l’Escola Pública del País València, formada entre uns altres pel nostre sindicat FE CCOO PV, convoca una Festa per l'escola Pública en el CEIP Ballester Fandos (Av. Malva-rosa 57). A més es realitzarà també una trobada-assemblea de les Plataformes locals de País València.


- El Dimecres 20 de Juny, Manifestacions en tot l'estat contra la reforma laboral, i en el context de les retallades en els Pressuposats CCAA, Pressupostos Generals de l'Estat, crisi del sistema financer,... convocades per CCOO i UGT.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada