dimarts, 5 de juny del 2012

Lluita de Classes


Per què rescaten als Bancs i no als ciutadans?



Després del seu fracassat intent de ser candidat a President de Govern a Espanya, Rodrigo Rato va ser nomenat Directe Gerent del FMI (Fons Monetari Internacional) just els anys anteriors a que esclatara la crisi. Perquè no rendeix comptes d'allò?. Doncs resulta que com “recompensa” per la gestió ho van fer president de Bankia. La seua remuneració anual en aquella entitat va ser de 2,34 milions d'euros en 2011.

Però va seguir el mateix camí perquè també va dirigir Bankia cap a les portes de la “Bankiarrota”. Açò sí, va dimitir unes hores abans que s'anunciara la intervenció estatal de l'entitat.

El Moviment 15M ha començat una Campanya de denúncia de cara a emprendre accions criminals i civils contra els integrants del Consell d'Administració de Bankia en l'època en què va ser presidit pel Sr. Rodrigo Rato.



No crec que la situació de pobresa, desocupació i desnonaments, siga culpa d'una persona. Doncs hi ha causes estructurals i per açò les alternatives han de ser estructurals (i no canviar una persona per una altra, sense tocar l'esquema de funcionament general). Però bé… val més açò que res!

“Un torturador no se redime suicidándose, pero algo es algo”
Mario Benedetti

I mentre l'escola pública segueix pagant… i resistint!
Ara a final de curs anem a viure una sèrie d'esdeveniments relacionats amb les retallades que seran molt significatius, i que són conseqüència que rescaten a Bancs i banquers i no als Serveis Públics:

• Acomiadament de TOTS i TOTES les interins/es. 1 de Julio. 

• Publicació del Nou Decret de Desplaçats i Suprimits. Previst per a la segona setmana de Juny.
• Publicació de l'Ordre de places compartides. Perquè puguem estar fins a en 5 centres alhora (¡!). Previst per a Juny.


Des de la FE CCOO PV estan previstes Assemblees informatives sobre tots aquests temes. Estigueu atents.

I continuarem les mobilitzacions fins a fi de curs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada