divendres, 9 de març del 2012

29 Març Vaga General: volen acabar amb tot.


Encara que ja era previsible des de fa dies, avui s'ha anunciat la convocatòria de Vaga General per al pròxim 29 de Març.


Aquesta Vaga General es convoca en un ambient especialment dur per al conjunt de la Classe Treballadora, per a la ciutadania valenciana i per als i les treballadores de l'ensenyament del País Valencià.

- Els atacs als serveis públics valencians, i d'una manera especial l'educació, fan necessària una Vaga General de rebot a aqueix tipus de polítiques.
Pancartes i cartells a les finestres del CEIP Jaume I de Puçol
- La reforma Laboral va a empitjorar les condicions de treball i de vida de moltes persones. No va a crear ocupació, és injusta i ineficaç.
- Es dóna en un context d'atac sense precedents a les idees i valors que sustenten l'Estat del Benestar: els serveis públics, el dret de manifestació i de vaga, les garanties i drets sindicals, el dret al treball, etc.

És necessari que treballem tots i totes per a traure avant la Vaga del 29 de Març. Però la Vaga no és una fi, és un mitjà per a defensar els nostres drets. Serà necessari que seguim lluitant abans, durant i després del 29. 
Perquè el present és de lluita, però el futur ha de ser nostre!


Avui mateix he estat fent Assemblees a Puçol: en el CEIP Jaume I i en el CEIP Luis Vives, a més de passar pel IES de Puçol. 
A mitjan matí ha arribat la notícia de la convocatòria de Vaga, i de seguida ho he tingut clar: seria dels primers sindicalistes que convoca a la Vaga General del 29 de Març en una Assemblea en un centre de treball.

Convocatòria d'Assemblea de la FE CCOO PV al CEIP Luis Vives de Puçol, 9 de Març


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada