dilluns, 14 de gener del 2013

Crònica d'un delegat al X Congrés de les CCOO PV


Seguim de Congressos. El passat 1 de Desembre va concloure el Congres de la Federació d'Ensenyament de les Comissions Obreres del PV, del qual ja es va fer una breu cònica (no oficial) a aquest bloc, i unes setmanes després es triaven les Secretaries dins de la nostra Comissió Executiva.

Dijous 10 i divendres 11 de Gener tinguérem el X Congrés de CCOO del PV. Es a dir, una vegada conclòs tot el procés de Congressos de les diverses branques (Ensenyament, Industria, construcció, Sanitat, ...) i de tots els territoris (Comarques del Nord, Alacantí, Vinalopó,...), ara hem fet el del Sindicat a nivell de País Valencià.


Uns 320 delegats i delegades de CCOO ens reunirem a la Universitat Politècnica de València per tal de marcar les línies de treball en aquests (previsiblement convulsos) propers 4 anys, i triarem a la nova direcció. Les delegacions participarem en la discussió de l'Informe de Paco Molina i férem esmenes tant a la seua aportació com als estatus i ponències congressuals.

Jo també vaig fer la meua. Vaig fer dues esmenes:
- Una a favor de la participació i organització dins del sindicat de les persones aturades. Perquè pense que és un dels dèficits hui en dia en el meu sindicat i perquè hem de construir sempre des dels últims.
- I un altra sobre la necessitat de que el sindicat adeqüe la seua organització a la incorporació de treballadors i treballadores. Perquè cal reinventar (i reivindicar) el sindicat, i perquè haurem de canviar coses per a tractar de respondre a la societat de hui en dia.

En resum, el Congrés va aprovar la línia seguida aquests darrers anys i va renovar la seua direcció, on Paco Molina serà de nou el nostre Secretari General.

Us deixe un vídeo de presentació del Congres. Isc parlant al minut 10:25 ¡!



I algunes fotos de la delegació de la FE CCOO PV a aquest Congrés.




Dijous 17, divendres 18 i dissabte 19 anirem a Madrid al Congrés de la Federació d'Ensenyament de CCOO (el sindicat d'ensenyament estatal)
Visquen les Comissions Obreres!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada