dimecres, 4 de juliol del 2012

No perdre's en les Adjudicacions, lluitar pel treball


Isabel aten a la finestra d'entrada al sindicat i al telèfon

La primera setmana de Julio són les adjudicacions per al cos de mestres, i la segona per a secundària. A més enguany també els actes de desplaçats i suprimits són telemàtics.


La primera setmana de Juliol són les peticions telemàtiques a llocs de treball per a funcionaris sense destinació definitiva i per a interins del cos de mestres, la segona setmana serà el torn per al professorat de secundària i d'altres cossos.

A més aquests dies les seus estan de gom a gom de gent assessorant-se i fent les peticions.
 

Xelo i Roberto preparant l'aportació de CCOO PV a les meses de negociació que aquest final de curs són molt intenses

Roberto aten a un grup d'interines a la porta del SERVEF de València
  
Carlos atenent a dos treballadors interins a la seu del sindicat
  Són temporades de nervis. I és normal perquè la gent es juga el seu lloc de treball aquests dies. Respecte del professorat interí, enguany amb els injusts acomiadaments i la mala organització de la Conselleria, s'han produït llargues cues en el PROP, mentre es produïen concentracions a la porta del SERVEF. La previsió de poc treball per al curs que ve afig més dramatisme a la situació ja de per si mateix dura. Com va advertir el sindicat, els acomiadaments només retarden l'eixida de la crisi.
D'altra banda estan els milers de desplaçats i suprimits que es produiran aquest final de curs que obliguen a un esforç als funcionaris, que ja patim tot tipus de retallades des de fa uns anys.
Des de la FE CCOO PV hem engegat diversos mitjans de comunicació per a mantenir informada a les persones que es troben en totes aquestes situacions:






Concentració a la porta del SERVEF el 2 de Juliol contra els acomiadaments






Però mentre dura tot açò, la pressió en el carrer no pot parar!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada