dissabte, 20 de desembre del 2014

Valoració resultats centres de L'Horta NORD on sóc permanent sindical:

Localitats dels centres educatius públics als quals fa referència aquesta informació: Alboraia, Massamagrell, Museros, Meliana, Foios, Rafelbunyol, Puçol, Puig,…

El context global és alta abstenció i d'un fort avanç del STE, un enfonsament de CSIF, UGT i ANPE (aquest últim menys), i una baixada de CCOO.

A l'Horta Nord la victòria de STE ha sigut molt clara, molt per sobre de la majoria absoluta. Només CCOO amb el 22% té una presència real en la comarca. La resta de sindicats no supera cap el 7%. La veritat és que la presència del STE a L'Horta Nord ve des de lluny i demostra que roman molt fort. Per açò la presència del sindicat de classe CCOO amb un lleuger repunt cal jutjar-ho com a significativa.
Valoracions:
-           L'augment de STE en aquesta comarca es correspon amb l'augment en tot el País Valencià, i demostra que roman fort. Falta veure si transformaran aqueixa força electoral en unitat social contra les retallades, doncs fins ara ha resultat difícil i no sabem com pot condicionar a l’STE la seua majoria absoluta
-           El nostre sindicat queda amb aquests resultats com a única força d'oposició a la majoria absoluta del STE en la comarca de l'Horta Nord. De fet podem afirmar que pràcticament l’STE recull votants d'esquerra, de centre i de dreta política (recordar que ANPE i CSIF junts són només una mica més del 10%)

CCOO tenim treball per davant, però les bases comencen a estar posades

Resultats Eleccions Sindicals 2014











ANPE
CC OO-PV
CSI-CSIF
FETE-UGT
STEPV-IV
USO
TOTAL
HORTA NORD
45
150
36
42
389
11
673


7%
22%
5%
6%
58%
2%
100%










Resultats Eleccions Sindicals 2010











ANPE
CC OO-PV
CSI-CSIF
FETE-UGT
STEPV-IV
USO

HORTA NORD
84
174
100
75
392
21
846


10%
21%
12%
9%
46%
2%
100%












Plataforma NO retallades Horta Nord
A la porta de l'IES Massamagrell



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada