divendres, 22 de novembre del 2013

23N totes les lluites unides i al carrer!!


"La unidad que sirve es, la que nos une en la lucha"
Mario Benedetti


Estimats i estimades companys i companyes: 

Demà dissabte dia 23 de novembre ens mobilitzem contra la política de retalls imposades per la UE, recolzades pel govern del PP i que només generen més desocupació, més pobresa i més desigualtat. Tenim quasi 6 milions de persones desocupades, el mercat laboral és terriblement precari i desolador i es desmantella l'Estat Social amb els retalls constants en sanitat, educació, prestacions de desocupació, pensions, serveis socials, justicia,...baixen salaris, augmenten hores, però només amb la finalitat d'augmentar els beneficis empresarials (15% més de milionaris i un 13% més de renda d'estos mateixos) . Cada dia veiem augmentar la pobresa (3.500 ciutadans dormen en el carrer a Alacant segons Cáritas).

La reforma de l'administració local suposarà la pèrdua de llocs de treball i eliminació de servicis públics pròxims a la ciutadania. 

La reforma de les pensions, reduïx el poder adquisitiu dels pensionistes entre un 15% i un 28% en un futur.

I este divendres veurem en Consell de Ministres una Llei de Seguretat Ciutadana que coarta dràsticament el nostre dret d'expressió, manifestació o vaga retrotraient-nos als períodes de l'inici de la nostra democràcia. 
El 23 ens mobilitzem pels nostres drets en defensa del públic, de les pensions de les persones! Eixirem al carrer per a exigir una altra política, perquè hi ha alternatives per a una eixida més justa de la crisi i portem mesos plantejant-les. Estarem allí perquè de res val lamentar-se sense actuar i la nostra obligació, si tenim este mateix objectiu és  convéncer a companys i companyes, animar a indecisos, temorosos, escèptics que junts i units som més forts en esta "defensa del que és públic". 

Fins demà companyes i companys!

Seguiu en twitter: 
#23N #EmpleaTuFuerza 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada