dimarts, 28 de maig del 2013

La gent de l'Horta Nord s'organitza contra les retallades

Des de fa uns dos anys un grup de persones amb diferents experiències en col·lectius veïnals, socials i sindicals, es vénen reunint per a fer front a les retallades des de la Comarca de L’Horta Nord.

En aquests moments l'activitat de la Plataforma “No retalladles” HortaNord és molt intensa: xarrades contra la LOMCE, viatge reivindicatiu en trenet per un transport públic de qualitat, tancaments i concentracions educatives, xarrada sobre sanitat o energia entre unes altres. 

La Plataforma es reuneix en l'Associació de Veïns d'Albalat dels Sorells i des d'allí es coordinen les activitats, o s'informa de les iniciatives en les localitats. En aquestes reunions acudeixen tant treballadors i treballadores dels serveis públics, com a veïns de les localitats, units en la lluita per la defensa dels serveis públics. De Museros, Albalat, Meliana, Almàssera, Rafelbunyol, Puçol,…

Reunió de la Plataforma de l'Horta Nord
En la reunió del passat divendres 24 de maig vam estar valorant les activitats realitzades des de l'anterior trobada (vaga educativa, xarrades i la marxa pel transport públic), i planificant les iniciatives per a aquest final de curs. A més es va plantejar la recollida de signatures i al·legacions sobre temes com l'accident del Metre de València, o la defensa del transport públic. A més es tracta d'arreplegar i analitzar les retallades que concretament estan afectant als serveis públics de L'Horta Nord.

Marxa reivindicativa pel transport públic
En cada comarca cal organitzar la resistència contra les polítiques antisocials.

Més informació:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada