diumenge, 5 de maig del 2013

Activitat a barris i localitats de València cap a la Vaga educativa del 9 de maig


Llistat d'algunes iniciatives als barris i localitats de les comarques de l'Horta per a preparar la vaga educativa del 9 de maig

Horta Nord 
Tancament a l'IES La Garrigosa de Meliana
S'han fet tancaments promoguts per la comunitat educativa en centres de Massamagrell, Meliana i Foios entre altres. En particular el tancament en l'IES La Garrigosa va comptar amb presència d'unes 40 persones i va consistir en una Assemblea participada en la qual es va reflexionar sobre la LOMCE i es va animar a la creació de piquets per al 9M en Meliana.
La Plataforma “NO retalladles Horta Nord” (on participem organitzacions sindicals al costat d'Associacions Veïnals, treballadors i usuaris dels serveis públics) ja es va reunir a mitjans d'Abril per a donar també el seu suport a la Vaga General Educativa.
A més s'han realitzat Assemblees de la FE CCOO PV en l'IES Francesc Badia de Foios i en el CEIP El Barranquet d'Almàssera amb una alta participació del professorat.



Marítim
Assemblea al CEIP Les Arenes
S'han realitzat Assemblees convocant a la Vaga en centres de la zona del Marítim de València com l'IES El Grau o el CEIP Mare Nostrum, a més de fer propaganda en altres centres de la zona.
I per descomptat l'Assemblea unitària en el CEIP Les Arenes com en altres ocasions semblants. Van participar uns 40 mestres de la zona en representació de col·les com el Blasco Ibañez, Ballester Fandos, Cavite, Les Arenes i Malva-rosa. En ella es va reflexionar sobre les retallades en educació, la LOMCE, i els motius per a la vaga.
A més la Coordinadora d'Educació de la Malva-rosa ha realitzat una assemblea de pares i mares, va convocar l'assemblea de treballadors i treballadores abans esmentada, ha organitzat un tancament en el CEIP Ballester Fandos el 7 de Maig, i ha convocat a participar en el piquet educatiu del dia de la vaga pels carrers del barri (a les 10h davant l'IES Isabel de Villena)
Convocatòries de la Coordinadora d'Educació Malva-rosa


Mislata:
Full de la Coordinadora de Mislata
Com a conseqüència de l'Assemblea de la FE CCOO PV el passat 2 de Maig a Mislata, i amb suficient gent i representativitat com per a proposa inicitives al voltant de la VAGA del 9 de Maig, la Coordinadora d'Ensenyament de la localitat ha preparat un escrit i ha elaborat una sèrie de propostes amb aquesta convocatòria:

UNEIX-TE EL 9 DE MAIG A LES NOSTRES REIVINDICACIONS!

  PEL MATÍ, A L’HORA D’ENTRADA ALS CENTRES EDUCATITUS CONCENTRACIONS INFORMATIVES A LES PORTES
  A LES 10’00h TROBADA A LA PLAÇA DE L’AJUNTAMENT DE MISLATA
  A LES 18’00h, ENS VEIEM A L’ENTRADA DE METRO DE MISLATA(NATRA) PER A ANAR JUNTS A LA MANIFESTACIÓ (A LES 19’00h PLAÇA SANT AGUSTÍ), O A LES 18’45h EN  LA PORTA DE LA FNAC.

També es va acordar que desde la FE CCOO PV convocariem Assemblees al CEIP El Cid i a l'IES Martí Soler. A la resta de centres l'afiliació i la gent activa també en faria. 

Com sempre, desde la FE CCOO PV animem a la participació en la Jornada de VAGA i a les iniciatives d'aquesta Coordinadora. 

Recordeu tots i totes que el 8 de maig, dia previ a la VAGA, cal participar en la marxa reivindicativa "NO a les retallades, Aturem la LOMCE" que ix a les 18h des de l'IES Benlliure.
Descarrega ací el cartell.



I el dia 9 organitzem piquets en les portes dels centres a primera hora. La gent que vulga pot participar en el piquet de la Malva-rosa (a les 10h en l'IES Isabel de Villena)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada