dimecres, 5 de desembre del 2012

Crònica NO oficial del 9º Congrés de FE CCOO PV


Els dies 30 de Novembre i 1 de Desembre passats, la Federació d'Ensenyament de CCOO del PV va celebrar el seu 9º Congrés en el Teularet.
  
Allà acudirem gent de Castelló, Sagunt, València, Horta Nord i Sud, d'Alacant, i de la Vega Baixa. Gent que treballa en les Universitats Valencianes, en les escoles i Instituts públics, en col·legis concertats o en centres educatius d'atenció a discapacitat o a menors.
  

En el Congrés s'ha aprovat la valoració de la situació en l'educació en el País Valencià, així com una sèrie de línies d'actuació per als pròxims anys. Com a més som un sindicat de classe, es van fer aportacions als Congressos que han de venir: el del nostre País Valencià, l'estatal d'ensenyament i el de les Comissions Obreres.
Defensant les aportacions de L'Horta Nord

Atacs, minvament de recursos, increment de la necessitat demobilització i lluita obliga a les CCOO a plantejar-se amb decisió el treball d'extensió i enfortiment del sindicat. Hem de cercar fórmules flexibles que servisquen per a implicar als nostres afiliats i simpatitzants, i adaptades al nostre context territorial i sociolaboral. El sindicat ha de seguir aspirant a organitzar i liderar al conjunt del moviment popular d'oposició a les retallades.
    
El Congrés va reelegir a Miguel Angel Vera com a Secretari General per als pròxims 4 anys, així com a la nova Comissió Executiva. Us deixe la foto de la nova Executiva, així com enllaços a les resolucions del Congrés i algunes fotos.
El Secretari General Miguel Angel Vera

La nova Comissió Executiva tancant el Congrés

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada