dijous, 26 d’abril del 2012

El CEIP Teodor Llorente presenta un curtmetratge sobre les retallades en l'ensenyament públic

El CEIP Teodor Llorente de València estrenarà divendres que ve 27 d'abril, a les 18.30 hores, un curtmetratge sobre les retallades en l'ensenyament públic a l'IES Abastos.


Felicitem a tota la comunitat educativa d'aquest col·legi públic, i especialment al professor del centre Josep Arbiol i als 246 xiquets de 3 a 12 anys que han participat en el rodatge de “Senyor Pirotècnic, pot començar la....”

Unes imatges de la preparació del curtmetratge

un moment de la preparació del curtmetratge



La Federació d’Ensenyament de CCOO del PV estarà present a aquest acte per mitjà del Secretari General del sindicat Miguel Angel Vera. També està prevista la assistència d’altres representants polítics i sindicals.

Recorde especialment la bona assistència a les assemblees que convoque en nom de CCOO en el centre, i l'angúnia que dóna cada vegada que panses per la porta per sota del "pollastre" que tenen d'escut en la porta del col·legi, i del que s'ha demanat reiterades vegades la seua retirada.





  El curtmetratge es basa en una idea dels alumnes de 1º de Primària, amb un guió conjunt dels alumnes de 5º. Ens presenta un joc lúdic, divertit i pedagògic. Els mestres han desaparegut de les aules i l'alumnat corre per tots els espais del centre en la seua cerca.

Ací l'esdeveniment en Facebook

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada