dissabte, 24 de març del 2012

Les adhesions a la Vaga General en les escoles valencianes



Les últimes assemblees en centres educatius en els quals he participat el sentimient és cada vegada més favorable a la Vaga General.

Només alguns exemples:


- Assemblea de professorat de centres de primària del Districte Marítim es posiciona per la Vaga. Participen 60 persones.

- L'Assemblea de l'IES Enric Valor de Picanya, amb participació d'unes 40 persones, es posiciona per la Vaga.
Cartella a la porta de l'IES Enric Valor de Picanya
- En diversos Instituts es realitzaran Assemblees internes del professorat els dies anteriors per a organitzar la participació en la Vaga i els serveis mínims: és el cas de l'IES Isabel de Villena, l'IES La Patacona i l'IES La Garrigosa de Meliana.
Cartell a la sala de professors de l'IES Isabel de Villena per al 26 de març
- L'Assemblea de professorat de l'IES Salvador Gadea d'Aldaia també expressa el seu descontentament amb la reforma laboral i es posiciona per la Vaga.

- Moltes persones plantegen la necessitat de mobilitzar-nos després del 29M

- Diversos professors plantegen la necessitat de piquets informatius en la porta dels centres: Aldaia, Malva-rosa, Burjassot, Meliana,... altres persones vindran als piquets informatius unitaris del matí del 29M.

- A Mislata la Coordinadora de professorat, amb la col·laboració del interAMPA, i els sindicats han convocat una Jornada de lluita per al dia 26 de març amb concentració, assemblea en el carrer i tancaments en els centres. La participació serà molt alta. La presència de CCOO és decisiva en aquesta mobilització a Mislata. 

La Vaga avança, la consciència creix, la resignació es trenca 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada