dijous, 2 de febrer de 2012

Crònica fotogràfica de les mobilitzacions per l'escola pública

Propose una breu crònica fotogràfica de algunes mobilitzacions, assemblees i demés a les que he participat els darrers dies.

Front els atacs continus i l'amenaça, la lluita és molt intensa a tots els centres. Aquesta és una breu crònica del que està passant.
Més fotos, al nostre grup de Facebook.Dos companys després de l'Assemblea al CEIP Vicente Gaos el 19 de gener. Participà més de la meitat del professorat.Assemblea amb votació a mà alçada a l'IES Escultor Francesc Badia de Foios. Amb una participació molt nombrosa, tots en peu. 25 de generLa pissarra anuncia la meua arribada al CEIP Mare de Déu del Pilar de Bonrepós. Participà tot el Claustre. 25 de gener.
Pancarta a la porta del IES El Grau. Ferran va fer l'assemblea a l'hora del pati. 26 de gener.Estudiants i professors tallen conjuntament el trànsit a l'IES Lluis Vives de València, al mateix centre de la ciutat. 26 de gener.Cartell anunciant l'assemblea de CCOO al CEIP Ramon Laporta de Quart de Poblet. 27 de gener.Pancarta a la porta del CEIP Villar Palasí a Quart de Poblet. Els companys del Centre Salut de Quart de Poblet plenen la porta amb cartells reivindicatius. Sanitat i educació públiques!!. 27 de generCartell al CEIP Bordonau de Burjassot. 30 de gener. A l'assemblea posterior participà tot el Claustre.


El CEIP Bordonau està al carrer de la Llibertat. La fletxa marca el camí ;-)Dijous 2 de Febrer un matí de molt de fred. Ximo Alpuente, cap d'estudis del Col·legi Públic Ballester Fandos i militant de CCOO entra al treball.Concentració al CEIP Blasco Ibañez. 2 de Febrer. Tots els dijous concentració!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada