dijous, 12 de gener del 2012

Mislata: S'estén la mobilització

Jornada intensa d'acció sindical als centres públics de Mislata.



 Convocatòria d'Assemblea a l'IES La Moreria

Des de primera hora del matí vam estar presents en diversos centres de la localitat.

A les 13:30 en l'IES La Moreria es va convocar una Assemblea urgent i extraordinària sobre les retallades. Malgrat la premura i l'hora de la convocatòria, l'assistència va ser massiva per part del Claustre. Es van fer propostes de secundar les mesures proposades pels sindicats i es van afegir altres pròpies del centre i de la localitat com tallar el tràfic o realitzar tancaments.


A la vesprada a partir de les 16:30h, un grup de professors de l'IES Moli del Sol va prendre la iniciativa de fer una crida a tot el professorat de Mislata a una Assemblea unitària. L'assistència de nou va ser molt significativa, presentant-se gent del CEIP Ausias March, CEIP Jaume I, IES La Moreria i IES Moli del Sol. També amb premura i sense molts recursos, es va convocar aquesta assemblea amb una assistència de prop de 50 persones. De nou vam estar presents, i vam poder escoltar noves propostes.


Moment de l'Assemblea del Professorat de Mislata

Al final de l'Assemblea es va constituir una Comissió de Treball per a portar avant les iniciatives, de les quals ja us anirem comentant detalls, però entre les quals destaca una Concentració seguida de tancaments en els centres de la localitat per a principis de Febrer, a més d'unir-se a totes les convocatòries ja propostes.


Comissió de Treball

1 comentari:

  1. Gràcies per l´entrada Pau, ara mateix estic passant a net les notes de l´Assemblea del Molí per donar als companys de la resta dels centres que estigueren i començar a elaborar el manifest unitari, que posarem en comú previament als claustres, el proper dilluns 16 en el CEIP Jaume I. No hem tingut notícies dels companys del Pla del Quint i de l´IES n3. Si llegeixen aquest bloc, que ens contacten per favor, encara que el dilluns tornarem a trucar-los.

    Salutacions de Mireya

    ResponElimina